Pikku Kakkosen kesäkiertue "Leikitään Pikku Kakkosta" Uudessakaupungissa 16.6.2023

26.5.2023

Tervetuloa Pikku Kakkosen konserttiin Uuteenkaupunkiin 16.6.!

Tapahtuma alkaa klo 16 ja konsertti klo 17. Tapahtuma loppuu klo 19.
Tapahtumassa on erilaisia pisteitä kierrettäväksi. Nouda oma bingolappu ja tutustu mm. Karvakaverien koiriin, VPK:n paloautoihin sekä erilaisiin harrastusseurojen pisteisiin. Bingolapun palauttaneille luvassa pieni palkinto MLL:n teltasta. 
Kaikki ohjelma on maksutonta.

Tapahtumassa on erilaisia ruoka- ja herkkukojuja; hodareita, vohveleita, jäätelöä, lakua ym. Vieressä on rantamakasiiniravintolat ja keskustasta 500m säteeltä löytyy lisää ruokapaikkoja. Tapahtumassa bajamajat ja vesipiste, ota oma juomapullo mukaan. Imetyspiste MLL:n teltassa.

Saapuminen:
Kannattaa tulla ajoissa! Paikalle odotetaan runsaasti kävijöitä ja parkkitila tapahtuman lähellä on rajallinen. Parkkipaikat löytyvät tapahtuman tiedoista. Kaupungissa kadun varrelle parkkeeratessa huomioithan, ettet jätä autoa porttien eteen. Paikallisia suosittelemme tulemaan paikalle kävellen/pyörällä mahdollisuuksien mukaan :)

Konsertissa tarkoitus on, että aikuiset istuvat, jotta lapset näkevät lavalle. Siksi suosittelemme ottamaan mukaan viltin tai istuinalustan. Konserttia katsotaan nurmialueella.

Tapahtuma järjestetään myös sadesäällä, ainoastaan ukkosmyrskyn uhatessa perutaan.

Vinkkinä, että lähellä tapahtumaa on iso leikkipuisto Leijonapuisto, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Kaupungissa on myös muuta nähtävää lapsiperheille, lisätietoja Visit Uusikaupunki-sivuilta ja heidän pisteeltä tapahtumassa. 
Lähin uimaranta Santtionranta Camping on 2km päässä.

Lisää tietoa tapahtumasta täältä ➡️ https://fb.me/e/2BOqBmYoV

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan! :)

Parkkialueita Uudessakaupungissa